Для громадян віком за 45 років обласна служба зайнятості пропонує навчання

Вчасно ознайомитися зі змінами, які відбуваються у суспільному житті країни внаслідок законодавчих ініціатив Уряду, дозволяє громадянам у повному обсязі реалізувати свої права та уникнути можливих проблем у працевлаштуванні.


Понад 1000 смілян цього року за сприяння центру зайнятості знайшли роботу

Від налагодження  постійних ділових стосунків та закріплення привабливого для роботодавців іміджу, залежить авторитет, роль і місце служби зайнятості на ринку праці та ефективність розв’язання проблеми безробіття.


Операція «Ліс» на Черкащині триває

Правоохоронці Черкаської області продовжують проводити комплекс заходів проти незаконних порубок лісу та незаконного перевезення продукції лісового господарства автомобільним транспортом.


На Черкащині зареєстрували понад 100 випадків захворювання на сальмонельоз

За 6 місяців цього року в Черкаській області заресєтровано 109 випадків захворювань на сальмонельоз, що на 13,5% менше, ніж у 2017 році.


Страхова медицина у Смілі (Відео)

Про страхову  медицину у Смілі та нововведення із вересня розповів начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко.


На Черкащині тимчасово відвідувати ліси заборонено

На Черкащині утримується  надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. За прогнозом Черкаського обласного центру з гідрометеорології, до завершення тижня триматиметься суха та спекотна погода, а отже й найвищий рівень пожежної небезпеки.


У Черкаській області ремонти нині тривають на 73 дорогах

Нині на дорогах області проводять поточний середній та дрібний ремонти на 73 об’єктах. Про це повідомляє директор Департаменту інфраструктури ОДА Сергій Чубань.