У Смілі не встигають знищувати амброзію (Відео)


На Смілянщині матір залишила свою 5-річну дитину без нагляду (Фото, відео)

У Смілянський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що на вулиці у вечірній час без дорослих знаходиться 5-річна дитина. Дівчинка виглядала недоглянутою, брудною та хотіла їсти.


Привітали з ювілеєм Валерія Демченка (Відео)


Підприємства міста заборгували понад 9 мільйонів гривень зарплати

15 серпня відбулося засідання тимчасової комісії з питань контролю за виплатою та погашенням заборгованості із заробітної плати, забезпечення своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, надходжень до бюджетів всіх рівнів.


Друга родина у Смілі отримала сучасний інфрачервоний обігрівач

Цього тижня ще одній сім’ї встановлено панельний інфрачервоний обігрівач. Радісну новину повідомили у Смілянському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Родина в цьому році самотужки зробила косметичний ремонт в кімнаті, яка в гуртожитку межує з загальною душовою


Рятувальники слідкують за ситуацією на торф’яниках за допомогою квардокоптерів

З метою вивчення ситуації та аналізу оперативної обстановки в місцях, де знаходяться поклади торфу, співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області черговий раз здійснили моніторинг та рейдові перевірки


Вітри принесуть на Смілянщину прохолоду

За інформацією метеостанції Сміли, у найближчі дні наш край буде перебувати на стику субтропічного антициклону із центром над Середньою Волгою та улоговини північно-атлантичного циклону. 


Смілянки увійшли в ТОП-50 найкращих вчителів України

Стали відомі імена ТОП-50 найкращих вчителів України. Їх оголосила престижна премія Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів — агентів освітянських змін.


Смілян запрошують на вечір, присвячений Андрію Кузьменку

16 серпня о 16-00 у читальному залі центральної міської бібліотеки імені Олени Журливої відбудеться «Літературна п’ятниця».


Смілянський краєзнавчий музей запрошує на виставку археологічних знахідок

15 серпня – День археолога. В Смілянському краєзнавчому музеї діє тимчасова виставка – «Смілянщина археологічна», яка присвячена цій даті.