З початку року в області захворіли на кір більше 200 осіб

За інформацією ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України», станом на 23 серпня з початку року виявлено 235 випадки кору, інтенсивний показник на 100 тис. населення склав 18,9.


Смілянські податківці нагадують про повідомлення щодо оренди майна

Смілянські податківці продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу на актуальні теми. Зокрема, на часі тема щодо оренди майна. Фіскали нагадують, обов’язок платника податків повідомляти контролюючий орган за основним місцем обліку про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, встановлено п. 8.1 розділу VIII Порядку № 1588.


ПАТ «Черкасиобленерго» оприлюднило список боржників за електроенергію

ПАТ «Черкасиобленерго» оприлюднило список найбільших боржників за спожиту електроенергію. Це 29 підприємств та організацій. У їх числі – 4 смілянських. Станом на 01 серпня 2018 року найбільшу заборгованість за спожиту активну електричну енергію допустили такі підприємства та організації:


У Смілі визначили найвправніших рибалок серед дітей

25 серпня у Смілі відбувся дитячий фестиваль з рибальства. За ініціативи активних смілян та підтримки спонсорів такі фестивалі продовжують збирати шанувальників – і дорослих, і дітей.


Смілянські метеорологи розповіли, якої погоди чекати наступного тижня

За інформацією Смілянської метеостанції, наш край знаходиться під впливом антициклону, який перемістився зі Скандинавії на Волгу. Повітряна маса в ньому поступово прогрівається.