Анонс газети «СМІЛА» від 15 серпня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 15 серпня. На сторінках: У центрі уваги: сміляни проти амброзії. Хто кого? Усунення аварійної ямковості: на дорогах Сміли господарює «Комунальник». Як школи готуються до нового навчального року?


Завершила роботу LXXV сесія міської ради (Відео)


У Смілі запровадять соціальний супровід людей, хворих на ВІЛ

У Смілі хочуть за бюджетні кошти залучити соціального працівника для супроводу людей, що живуть з ВІЛ. Нині відбувається узгодження бюджетів та пошук фінансування на оплату праці соціального працівника.


У парку відновлюють танцювальний майданчик (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 14 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #3 від 14 серпня.


До 17 серпня на Черкащині утримається найвищий рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по Черкаській області. «14-17 серпня надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.


У парку відновлюють занедбаний танцювальний майданчик (Фото)

Занедбаному танцювальному майданчику, що у міському парку культури та відпочинку, дарують нове життя. Колись тут часто були концерти та дискотеки, але з часом стало зовсім пусто. Тривалий час, захаращений та покинутий, він став жертвою вандалів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 14 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #2 від 14 серпня.


Жителів Черкащини запрошують поділитися історіями про Голодомор

Український кінорежисер і сценарист Вікторія Трофіменко запрошує поділитися історіями родин про Голодомор на Черкащині. Відповідний пост розмістила на своїй сторінці у мережі Facebook.


Смілянка стала «Мамою року 2018»

70-річна смілянка Валентина Мотузенко стала переможницею конкурсу “Мама року 2018” у номінації “Велике серце”. Це номінація для мам, які мають 3 і більше дітей.  Конкурс організований однією із ліній магазинів