До Дня незалежності України сміляни пройшли святковою ходою (Фоторепортаж)

З нагоди Дня незалежності вулицями Сміли влаштували святкову ходу у вишиванках. До неї долучились творчі колективи, представники громадськості, влади та інші небайдужі сміляни.


У центрі Сміли провели спільну молитву за Україну (Фоторепортаж)

З нагоди 27-ї річниці з Дня незаленості України у центрі міста, біля Пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим воїнам АТО, діти та дорослі зібралися на спільну молитву за Україну.


До Дня незалежності України діти подарували концерт (Фоторепортаж)

З нагоди 27-ї річниці з Дня незалежності України у Смілі відбулися різноманітні культурі та спортивні заходи. Святкування розпочалося у парку культури та відпочинку.


В Черкаській ОДА шукали способи ліквідації заборгованості Смілянської медико-санітарної частини

Шляхи погашення заборгованої зарплатні Спеціалізованою медико-санітарною частиною №14 обговорили в ОДА – у ході чергового засідання комісії на чолі з першим заступником очільника області Віталієм Ковалем.


На Черкащині діє робоча група з питань захисту прав інвесторів та протидії «рейдерству»

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства»


На які податкові пільги можуть розраховувати одинокі батьки чи піклувальники?

Смілянська ОДПІ в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» наводить роз’яснення щодо застосування податкової соціальної пільги.