СКП “Комунальник” усуває ямковість доріг (Відео)


Держгеокадастр Черкащини цього року зареєстрував майже 28 тисяч земельних ділянок

Із початку 2018 року державні кадастрові реєстратори землевпорядної служби Черкаської області зареєстрували 27972 земельні ділянки в Державному земельному кадастрі.


На Смілянщину повернеться літня спека

За інформацією Смілянської метеостанції, антициклон набираючи сили розширює свій вплив від Польщі до Уралу і від Балтики до Чорного моря. Проте його центр поступово переміщується на схід, тому вітер змінює свій напрям на південний і до нас повертається літня спека.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 10 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #3 від 10 серпня.


На Смілянщині за позовом прокуратури державі повернуто ставок вартістю 3 млн. грн.

Господарським судом Черкаської області задоволено позовні вимоги Смілянської місцевої прокуратури, яка виступила на захист інтересів держави, щодо зобов’язання орендаря повернути земельну ділянку під ставком у Смілянському районі площею понад 7 га, вартістю майже 3 млн. грн.


Віталій Коваль закликав фахівців соціального захисту на місцях активізуватись з призначенням субсидій

Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль закликав управління соціального захисту населення на місцях поквапитися з опрацюванням справ для призначення субсидій на неопалювальний період.


На Черкащині – найвищий рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по Черкаській області. «11-15 серпня утримається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 10 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #2 від 10 серпня.


Вода у Тясмині і досі не відповідає нормі за мікробіологічними показниками

Смілянський міськрайонний відділ державної установи “Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я” продовжує проводити моніториг води у Тясмині.


Найбільш запитувані та високооплачувані професії на Черкащині

Протягом січня-серпня 2018 року до центрів зайнятості Черкаської області та філій Черкаського ОЦЗ надійшло 26,0 тис. вакансій від роботодавців регіону. Трійку лідерів очолили робітничі професії – 54%, друге місце посіли службовці – 26% і 20% – це вакансії для осіб, які не мають кваліфікації.