На Смілянщині пожежна небезпека знову сягне надзвичайного рівня

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, 9 серпня у Канівському та Черкаському районах очікується середня (3 класу) пожежна небезпека. На решті території області спостерігатиметься надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.


Депутати на сесію не зібралися (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 8 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #3 від 8 серпня.


Погоду Смілянщини продовжує формувати антициклон

Початок серпня на Смілянщині цього року видався дуже теплим, в окремі дні спекотним. У нашому краї середня добова температура повітря протягом 1-7 серпня була у межах 23-24° (норма 20°), максимуми вдень досягали 27-31°, вночі мінімальна температура повітря 16-19°.


Скільки промислової продукції реалізували у Черкаській області цьогоріч?

За інформацією головного управління статистики у Черкаській області у січні–червні 2018р. підприємства Черкащини реалізували промислової продукції (товарів, послуг) на 33326,9 млн.грн.


Смілянська вчителька розповіла про актуальні завдання сучасної школи

Одне з актуальних завдань сучасної школи — пошук оптимальних шляхів зацікавлення учнів навчанням, підвищення їх розумової активності, спонукання до творчості, виховання школяра як життєво й соціально компетентної особистості


Жнива-2018: на Черкащині вже намолотили 935 тисяч тонн зерна

Станом на 6 серпня збирання ранніх зернових та зернобобових культур проведено на площі 206 тис. га (73,0% до прогнозу) при врожайності 45,4 ц/га, намолочено 935 тис. тонн зерна нового врожаю.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 8 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #2 від 8 серпня.


Рятувальники роз’яснюють, що робити, коли в машині почалася пожежа

Рятувальники роз’яснюють, як рятуватися під час пожежі в автомобілі. Пожежа може чатувати на громадян не лише в будинку, а й у дорозі. Нерідкими є загорання в автомобілях, які можуть призвести до травм чи загибелі людей.


За зверненням смілян на вулицях міста провели обстеження

За дорученням міського голови О.Цибка, представники управління житлово-комунального господарства, працівники Черкаської філії  ДП «Інформ-Ресурси»