Комунальники шукають “зниклу плитку” (Відео)


На центральному пляжі Сміли рятувальники вчили безпечному відпочинку (Фото)

З початку 2018 року на водних Черкаської об’єкті загинула 41 людина, серед них є і діти. У зв’язку з цим, 17 серпня рятувальники ДСНС разом з водолазами Смілянської пошуково-рятувальної групи провели на центральному пляжі міста Сміли спеціальну пізнавальну акцію


Депутати проголосували за «Нову українську школу» (Відео)


На сесії виділили кошти на «Нову українську школу»

17 серпня у сесійній залі Будинку рад під головуванням секретаря ради Костянтина Синьогуба відбулася позачергова  76-а сесія міської ради, в роботі якої взяли участь 24 депутати.


В області під урожай наступного року посіяли вже 18,5 тис. га озимого ріпаку

За оперативною інформацією управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА, станом на 17 серпня у 18 районах області здійснюють посів озимого ріпаку під урожай 2019 року.


Завтра на Смілянщині прогнозують дощі

Смілянщина продовжує знаходитися в зоні підвищеного атмосферного тиску. Але, якщо вчора наш край зачіпали атмосферні фронти з півночі, то у вихідні очікується вплив улоговини циклону з півдня і Балкан.


Стало відомо, скільки молодят у Смілі одружаться у «магічний день»

18.08.2018 – одна із так званих “щасливих дат” у цьому році, адже пов’язана із “магічною цифрою” – вісімкою, яких у даті аж три. І таких дат у серпні три – 08.08.2018, 18.08.2018 та 28.08.2018.


Установчі збори щодо нового складу Громадської ради

До відома представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців,  недержавних засобів масової інформації міста Сміли.


Середній розмір допомоги по безробіттю в області складає майже 2,3 тис. грн

За даними Черкаського обласного центру зайнятості на кінець червня 2018р. кількість зареєстрованих безробітних становила 14,8 тис. осіб, з них допомогу по безробіттю отримували 78,6% громадян.


Спортивний відпочинок у оздоровчому таборі «Тимурівець»

Спортивний та насичений відпочинок гарантовано отримують діти відпочиваючи у дитячому оздоровчому таборі «Тимурівець», що розташований у Смілі. Щорічно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА проводяться профільні зміни для дітей соціально незахищених категорій населення