Синоптики спрогнозували жовтневу погоду на Черкащині

За попередніми розрахунками, жовтень очікується помірно теплим та з достатньою кількістю опадів. Перше значне похолодання можливо 09-13 жовтня


У школах міста сталися умовні пожежі

28 вересня у школі №6 провели навчання з пожежної безпеки. За “легендою” у кабінеті праці відбулось загорання та виникла пожежа, яка швидко розповсюджується. 


Змагання активних, дружніх та сильних духом родин

Активні, сильні духом та дружні родини зібралися у спортивній залі ліцею «Лідер» на обласні змагання «Спортивна родина» для сімей, які виховують дітей з інвалідністю.


Електронний кабінет – послуги для платників в режимі он-лайн

Cмілянська ОДПІ нагадує про функціонування електронного сервісу ДФС – «Електронний кабінет». Зазначений сервіс  забезпечує он-лайн взаємодію платників податків  з фіскальними органами.


Якої погоди чекати на Смілянщині 30 вересня?

За прогнозом, найближчої доби погода Смілянщини зміниться. Черговий атлантичний циклон вдень зумовить дощі та зниження температури повітря. Тепла ніч, з температурою 7..12º, зміниться прохолодою.


Смілянські школярі відзначили 100-річчя з Дня народження Василя Сухомлинського

У школі №6 відзначили 100-річчя з Дня народження Василя Сухомлинського. У ювілейний день народження В.О.Сухомлинського в школі постійно звучали слова “добро”, “любов”, “праця”, “друзі”.


У Смілянському центрі вшанували жертв Бабиного Яру

Бабин Яр — одне з найвідоміших пам’ятних місць, пов’язаних із людською трагедією. У роки Другої світової війни – це було  місце нацистського геноциду.


Застілля закінчилося тяжкими бійкою з тяжкими тілесними ушкодженнями

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (тяжке тілесне ушкодження)


У яких випадках платники єдиного податку застосовують реєстраторм розрахункових операцій?

Фахівці Смілянської ОДПІ роз’яснюють, що пунктом 1 Переліку окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій


На контролі громадської ради (Відео)