У парку вандали доламують статуї (Відео)


До кінця робочого тижня на Смілянщині буде сонячно і спекотно

Серпень розщедрився на літню спеку. За інформацією Смілянської метеостанції, упродовж усього робочого тижня у нашому регіоні буде домінувати сонячний антициклон.


Школи готуються до нового навчального року (Відео)


Смілянські рятувальники закликають відпочиваючих берегти своє життя (Фото)

Купальний сезон у самому розпалі. Сонячна і тепла погода приваблює до пляжів все більше відпочиваючих. Водночас, тривожна статистика подій на воді змушує рятувальників наполегливо проводити роз’яснювальну роботу з населенням на водоймах.


У міському парку вандали доламують статуї (Фото)

Міський парк культури потерпає від вандалів. Невідомі раз у раз нівечать скульптури. Деякі постраждали вже по кілька разів. В ніч проти неділі тут зламали ще одну статую.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 13 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #3 від 13 серпня.


Через коротке замикання електромережі у будинку сталася пожежа

Смілянські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. 11 серпня о 22:20 в селі Костянтинівка, на вулиці Вишневецького виникла пожежа у житловому будинку.


На Черкащині надзвичайна пожежна небезпека

13 серпня на Черкащині переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Про це нагадують в управлінні ДСНС України у Черкаській області.


Чи буде перший дзвоник 1 вересня?

Рішення про проведення свята першого дзвоника приймає кожен навчальний заклад особисто, тому свято може бути проведено як 1 вересня (в суботу), так і 3 вересня (в понеділок). Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки


З початку року на Черкащині працевлаштовано майже 24 тисячі осіб

За сприянням у працевлаштуванні у січні-липні цього року до обласної служби зайнятості звернулось майже 19,3 тис. безробітних осіб. Всього з початку року послугами служби зайнятості користались 37,5 тис. безробітних, що на 7,1% менше, ніж у відповідному періоді минулого року