Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2024 році! Доєднуйтеся: індекс передплати 40805.

Черговий номер газети “СМІЛА” за 15 травня : хто може залишитися без надбавок до пенсії, субсидія на оренду житла, розповіді про наших земляків, поради та рецепти, приватні оголошення, вітання та реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Комітет ВР рекомендував ухвалити кілька освітніх законів

14 травня Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій рекомендував парламенту ухвалити кілька законопроєктів, що стосуються освітньої сфери.


Смілянський гімназист переміг в конкурсі «Парки – легені міст та сіл»

Участь гімназистів в екологічному конкурсі «Парки – легені міст та сіл» сприяла вихованню ціннісного ставлення до довкілля, збереженню існуючих зелених насаджень, благоустрою парків


Медзаклади Черкащини та ще 11 областей України отримають машини “швидкої” від корейців

Українці отримали сьогодні 40 «швидких» від Корейського Червоного Хреста для надання невідкладної медичної допомоги під час війни. Проєкт вдалося реалізувати за підтримки уряду Кореї та Українського Червоного Хреста.


На комісії розглянули заяви щодо надання матеріальної допомоги

У Будинку рад відбулося засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги громадянам міста, які опинилися в складних життєвих обставинах.


Черкаські рятувальники отримали 30 нових аптечок

Голова Черкаської районної ради разом із Громадською організацією “Наш Батальйон” передали 30 укомплектованих аптечок для черкаських рятувальників.


Оборонцям передали передали ще 10 автівок

Чергові запити від наших оборонців закрито. Цього разу для 110 ОМБр та 118 ОБрТрО, нашого зенітно-кулеметного батальйону. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Із початку року на Черкащині виявили 128 хворих ВІЛ/СНІД

Раннє виявлення цих інфекцій – ключ до збереження здоров’я та життя! З цією метою у 2013 році було започатковано Європейський тиждень тестування на ВІЛ та гепатити.


Смілянка – серед переможців Регіонального конкурсу молоді «ФІЛОСОФ і Я 2024»

Підбито підсумки VII Регіонального конкурсу учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я 2024».


У Черкасах тренувалися рятувальники-хіміки

Вдосконалювати свої знання та вміння допомагають надзвичайникам постійні тренування. Навчання рятувальників-хіміків, щодо реагування на надзвичайні ситуації