Смілян просять ощадливо використовувати електроенергію

Згідно протоколу №11 від 23 квітня 2024 року засідання місцевої комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій на офіційному сайті міської ради інформують


ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ, НЕЙРОННІ МЕРЕЖІ ТА ПРОФІЛЬНА ОСВІТА

З 29 квітня по 1 травня у Києві тривала ІІ конференція Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» на тему «Інновації в освіті: інтеграція нейронних мереж


Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів.


У Смілі виявили нелегального мігранта

У м. Сміла міграційники за сприяння Управління СБУ в Черкаській області виявили 27-річного громадянина Грузії, який майже 10 місяців незаконно перебував в Україні.


ВПО можуть пройти ідентифікацію за допомогою відеодзвінка до контакт-центру банку

З 30 квітня внутрішньо переміщені особи – клієнти Ощадбанку можуть пройти ідентифікацію особи власника рахунку через відеодзвінок до контакт-центру банку.


Прозорість і підзвітність: в області моніторять оголошені тендери

На Черкащині триває моніторинг тендерних пропозицій у межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність». Так, з 25 квітня до 3 травня в області у статусі «подання пропозицій»


Українським оборонцям передали зі Сміли черговий Starlink

Завдяки співпраці із смілянським підприємцем Віталієм Лисенком передали черговий Starlink військовим 158-го окремого батальйону 118 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.


МОН розробляє програму з фінансової освіти для дошкільнят

Міністерство освіти і науки спільно з Національним банком розробляє спеціальну програму з фінансової грамотності для дошкільнят.


Черкащани – серед переможців Чемпіонату України із багатоборств

Чемпіонат України з морських багатоборств (акватлон) серед юнаків та дівчат середньої вікової групи та Всеукраїнські змагання з акватлону серед юнаків та дівчат старшої вікової групи.


Черкащани сплатили більше 9 млрд грн за чотири місяці

9 034 млн грн податків, зборів та платежів сплатили до бюджетів усіх рівнів платники Черкаської області за січень-квітень 2024 року.