Юні сміляни стали учасниками майстер-класу зі створення Великодньої писанки

Писанка – український різновид великодніх яєць, декорованих традиційними символами, які пишуть за допомогою воску і барвників.


Поліцейські затримали водія, який скоїв ДТП

Жінку та двох неповнолітніх, які постраждали в автопригоді, госпіталізували до лікарні. Чоловіку, який керував транспортом у стані алкогольного сп’яніння, повідомили про підозру.


Чому офіційне працевлаштування важливе та як захистити свої права

Питання «тіньової» зайнятості є надзвичайно актуальним сьогодні. Тому що від офіційно нарахованої заробітної плати та відповідно від сплачених внесків залежить набуття страхового стажу та права на пенсію.


Повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв розпусні дії щодо 13-річної дівчини

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Золотоніської прокуратури раніше судимому за корисливі злочини 28-річному жителю Золотоніського району повідомлено про підозру за фактом розбещення малолітньої особи.


Рятувальники ліквідували пожежу сухої рослинності

2 травня на відкритій території у селі Шельпахівка Христинівської територіальної громади, виникла пожежа сухої рослинності.


Недотримання правил призводить до дорожньо-транспортних пригод

Учора, близько 21-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП, що сталася на вулиці Володимира Великого за участі автомобіля Mercedes-Benz та BMW.


У Смілі триває робота з ліквідації наслідків російської атаки

Нині у Смілі працюють над відновленням поруйнованих дахів. На двох приватних будинках, де накриття було знищено повністю


Черкаський гімнаст став кращим спортсменом квітня в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун – найкращий спортсмен квітня 2024 року на рівні України. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.


Уряд виділив майже 50 млн грн на створення майстерень у профтехах

Кабінет Міністрів України виділив додатково 49 млн грн на трансформацію профтехів, завдяки чому будуть оновлені ще 16 майстерень.


Підліток обікрав свого друга, батько якого загинув на війні

У Смілі оголосили вирок неповнолітньому, якого обвинувачували у крадіжці 400 тисяч гривень. Ці гроші юнак поцупив у свого друга, батько якого загинув на фронті.