Рибоохоронці виявили чоловіка, який під час нерестової заборони наловив понад 30 раків

8 травня о 17:30 при проведенні рибоохоронної роботи Черкаським рибоохоронним патрулем було виявлено правопорушника, який здійснював вилов раків підсакою в період нересту


В аптеках Сміли цього тижня є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 195 аптеках.


Чоловіку, який викрав кабель, загрожує до 8 років ув’язнення

У селі Верхнячка Уманського району чоловік викрав більш як сотню метрів кабелю та роз’ємні муфти з дослідно-селекційної станції, чим завдав товариству немалих збитків. Правопорушнику повідомили про підозру.


40-річна жінка постане перед судом за постійні образи та шантаж матері

Прокурори Черкаської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 40-річної жительки Черкаського району за фактом домашнього насильства (ст. 126-1 Кримінального кодексу України).


За тиждень у Смілі виявили три “врізки” у мережу водопостачання

За тиждень працівники відділу безпеки КП “ВодГео”виявили три незаконні врізки до централізованих мереж водопостачання і водовідведення КП “ВодГео”.


Перед судом постав чоловік, який керував транспортним засобом без посвідчення водія

Прокурори Христинівського відділу Уманської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя Христинівської громади


У Смілі триває підготовка місць масового відпочинку

З метою недопущення ускладнень санітарно-епідеміологічної ситуації в Смілі, пов’язаної з перебуванням людей у місцях масового відпочинку, попередження спалахів гострих інфекційних хвороб впродовж літа


Ремінь безпеки рятує життя

Однією з основних причин для використання пасків безпеки є запобігання серйозним травмам під час дорожніх пригод. В автотрощах паски безпеки значно зменшують ризик смерті та тяжких травм.


На лаві підсудних – наркозлочинець, який зберігав психотропи в особливо великих розмірах

Прокурори Черкаської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропні речовини в особливо великих розмірах.


Спортсмени Черкащини – переможці Чемпіонату України з військово-спортивних багатоборств

Чемпіонат України з «Військово-спортивних багатоборств», дисципліна «бойове двоборство» відбувся з 26 по 28 квітня у Києві.