У Черкаському районі готують чергове підсилення для оборонців

У Черкаському районі готують чергове підсилення для оборонців. На контролі питання мобілізації і бронювання. Про це, зокрема, говорили на щотижневій нараді у Черкаській РВА.


За тиждень на Черкащині на грип та ГРВІ захворіли понад 4 600 тисяч осіб

У Черкаській області за тиждень, з 6 по 12 травня, захворіли 4 654 особи на ГРВІ, включно із COVID-19, що на 0,1 % менше, ніж тиждень тому.


Жирона хоче залишити Артема Довбика на наступний сезон

Український форвард “Жирони” Артем Довбик залишиться в каталонському клубі як мінімум ще на один сезон. Про це інформує сайт ЗМІ.ck.ua.


Жінка привласнила землю у районі паломництва

За процесуального керівництва прокурорів Уманської прокуратури, 38-річну уманчанку засуджено за шахрайство, вчинене групою осіб у великих розмірах, та легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом.


В області запрацював центр протезування

Надважлива подія для реабілітаційної інфраструктури Черкащини. Нині на базі табору «Максимум» запрацював центр протезування. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У ГІМНАЗІЇ

Делегація гімназії взяла участь у ІІ конференції з сучасних інноваційних технологій у сфері освіти, організованій Асоціацією керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України»


На Черкащині спортсмени виборювали українську першість із вітрильного спорту

На Черкащині другий рік поспіль пройшов чемпіонат України з вітрильного спорту. Упродовж п’яти днів першість тут виборювали майже 100 спортсменів.


Ухилянта засуджено до реального позбавлення волі

За публічного обвинувачення прокурорів Уманської прокуратури, засуджено уманчанина за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації на особливий період.


У керманича, який порушив ПДР, патрульні виявили підроблене посвідчення водія

Під час патрулювання містом, патрульні звернули увагу на автомобіль Renault Logan, який був припаркований з порушенням ПДР.


На лаві підсудних чоловік, який завдав фатального удару сусіду

Прокурори Черкаської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.