Після суду чоловік напав на адвоката позивача

За процесуального керівництва прокурорів Уманської прокуратури жителю Уманського району повідомлено про підозру за фактом умисного заподіяння захиснику легких тілесних ушкоджень


У Смілі визначили переможців міського етапу національно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

17 травня на базі Смілянської школи №7 відбувся перший (міський) етап національно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій взяли участь 17 роїв закладів загальної середньої освіти.


У Черкасах сталася пожежа на підприємстві

20 травня о 09:37 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на одному із підприємств на вулиці В`ячеслава Чорновола.


За тиждень на Черкащині на грип та ГРВІ захворіли понад 3 800 осіб

У Черкаській області за попередній тиждень, із 13 по 19 травня 2024 року, захворіли 3 885 осіб на ГРВІ, включно із COVID-19. Із них 2 456 – діти (63,2%). Показник захворюваності на 16,5 % менше, ніж тиждень тому.


Смілянська вчителька стала учасницею «Наукового бульвару»

Щорічно у третю суботу травня відзначають День науки. Напередодні свята учитель початкових класів школи №3-колегіуму та Заслужений учитель України Наталія МАЦЕНКО


Черкаські спортсмени стали переможцями Чемпіонату України

Чемпіонат України серед спортсменів 2003 р.н та молодших зі стрільби кульової відбувся з 10 по 17 травня 2024 року у місті Вінниця.


Лісівник з Сумщини з родиною переїхав жити і працювати на Смілянщину

Складна безпекова ситуація на півночі України майже унеможливлює роботу філій ДП “Ліси України” на прикордонні. Заміновані ліси, щоденні обстріли та ворожі ДРГ вже стали буденністю для лісівників Сумщини.


На Черкащині курс контраварійного водіння вже пройшли понад 200 військових

Навчаються новому та оновлюють навички. В області продовжують утілювати проект із контраварійної підготовки для водіїв Сил оборони спільно з Центром безпечного водіння «Pilot»


Патрульні виявили факт, ймовірної, підробки документів

Учора, близько 19-ї години, під час патрулювання містом, патрульні звернули увагу на автомобіль Volkswagen Golf, який був припаркований з порушенням ПДР.


Смілянські школярки здобули призові місця у Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту робіт

Завершився ІІІ (всеукраїнський) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.