Черкащани передали захисникам ще 4 генератори

Для військових електроенергія – це забезпечення підрозділів між собою необхідним зв’язком та живлення обладнання, яке допомагає нищити ворога.


Зустріч 40 років потому: у Смілянському коледжі зустрілися перші випускники закладу

10 травня 2024 року у Смілянському промислово-економічному фаховому коледжі ЧДТУ відбулась зустріч перших випускників, які закінчили наш навчальний заклад 40 років тому, у 1984 році.


Зручні локації: перевіряйте лікарню, парк чи ЦНАП на безбар’єрність у сервісі «Доступно!»

За даними Міністерства соціальної політики, у вересні 2023 року в Україні нараховувалося 3 мільйони людей з інвалідністю. Одне з пріоритетних завдань — зробити їх проживання та пересування комфортним.


З початку року завдяки роботі податківців до бюджету надійшло майже 32 млн грн

Від початку року в області провели комплекс заходів із детінізації економіки – охопили контрольно-перевірочними заходами 442 ризикові суб’єкти господарювання.


З початку року податковий борг по Черкаській області зменшився майже на 40%

Протягом січня-квітня 2024 року в цілому по Черкаській області податковий борг до зведеного бюджету скоротився на 128,88 млн грн (з 1 531,62 млн гривень до 1 402,74 млн грн).


Хакерські атаки та як від них захиститися: рекомендації кіберполіції

Хакери, наряду з шахраями, є однією з небезпек сучасного інтернету. Тому для безпечного користування мережею корисно бути обізнаними щодо основних методів кібератак і способів захисту від них.


Молодь Черкащини поінформували з питань безпечного пошуку роботи

Інспектори праці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надали практичні поради студентам технічного університету


На Черкащині знайшли тіло потопельника

Правоохоронці витягли тіло потопельника з місцевого ставка в селі Соболівка Черкаської області 13 травня. Про це в коментарі “18000” повідомила пресофіцерка ГУ ДСНС у Черкаській області Ксенія Крутоус.


У Дії з’явиться посвідчення ветерана: візьміть участь у бета-тестуванні

Скоро в застосунку Дія можна буде додати й шерити посвідчення ветерана. Про це інформують у Мінцифри України.


Прокуратура вимагає повернення тергромаді 6 гектарів орендованих земель на узбережжі Дніпра

Прокурори Черкаської прокуратури звернулись до суду з позовом про повернення земельних ділянок територіальній громаді, оскарживши рішення та правочини щодо їх оренди.