За викрадення велосипеда чоловік отримав 7 років ув’язнення

За публічного обвинувачення прокурорів Уманської прокуратури, суд визнав винним 29-річного жителя іншої області, який здійснив незакінчений замах на грабіж, вчинений повторно та в умовах воєнного стану.



У Черкаській РВА обговорили допомогу тим, хто знайшов прихисток у районі

Допомагати тим, хто знайшов прихисток у Черкаському районі – одне із ключових завдань у роботі Черкаської районної військової адміністрації.


Браконьєр постане перед судом

Прокурори Смілянської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя Черкаського району за фактом незаконного зайняття рибним, звіриним, або іншим водним добувним промислом.


Застілля між товаришами закінчилося смертельним побиттям

Прокурори Черкаської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Черкаси за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.



Черкащанка – серед призерів Кубку України з дзюдо

Кубок України з дзюдо відбувся з 1 по 2 травня 2024 року у Києві. Участь у змаганнях взяли понад 235 чоловіків та 80 жінок, які представляли 20 областей України та місто Київ.


До суду скеровано справи відносно двох жителів Одещини, які передавали дані про ЗСУ

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти відносно жителів Одеської області, за фактом передачі даних про розташування, переміщення та рух підрозділів ЗСУ.


В обласному центрі погасили нову марку «русскій воєнний флот – до дна!»

У Черкасах погасили новинку від Укрпошти. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець


Вдосконалення оперативної техніки рятувальників Черкащини

рятувЗ метою здійснення оперативної передачі інформації, безпосередньо з місця виникнення надзвичайної ситуації або події, штабний автомобіль оперативно-координаційного центру