Дві медалі виборов черкащанин Ілля Ковтун на Кубку світу зі спортивної гімнастики

У перший день змагань новоспечений чемпіон Європи святкував перемогу у вільних вправах, де ніхто не зміг перевершити його програму з коефіцієнтом складності 6,2 та загальною оцінкою 14.433.


Поліцейські затримали двох зловмисників, яких підозрюють у викраденні автомобіля

Молодики під час купівлі легковика, забрали у власниці документи, сіли в авто та поїхали у невідомому напрямку. Їх затримали поліцейські в селищі Іваньки Уманьського району та передали Білоцерківським колегам.


Поблизу села рибохоронці виявили 4 сітки з рибою: її випустили назаду водойму

Проводячи рибоохоронну роботу держінспектори спільно з працівниками поліції поблизу с. Леськи на р. Дніпро в Грицьковій балці, було виявлено 4 сітки “доріжки”, в яких знаходилися водні біоресурси.


Весняний виставковий сезон у Дитячій школі мистецтв


У Будках чоловік отруївся грибами, яких назбирав у лісі

25 квітня зареєстровано випадок отруєння дикорослими грибами з одним потерпілим, який проживає у с. Будки Балаклеївської громади, Черкаського району. Про це повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.


Школярів навчатимуть працювати зі штучним інтелектом

Міністерство цифрової трансформації ініціюватиме внесення змін до шкільної програми, які сприятимуть набуттю учнями знань про штучний інтелект.


За місяць у Смілі вакцинувалися 27 осіб

Первинна медико-санітарна допомога – допомога, яка передбачає консультацію лікаря, забезпечує діагностику і лікування найпоширеніших хвороб, реалізацію прав людини щодо охорони здоров’я.


Патрульні продовжують виявляти нетверезих водіїв, які порушують комендантську годину

Уночі, патрулюючи Черкаси, патрульні зупинили автомобіль Alfa Romeo за порушення ПДР, до того ж водій порушував комендантську годину.


В Україні запустили чатбот для вагітних жінок «Буду мамою»

Це спеціалізований сервіс для вагітних, розроблений на основі відкритих даних. Він містить покроковий алгоритм, як отримати безоплатний супровід вагітності, медичну допомогу


Чоловіка, який наніс своєму знайомому смертельний удар ножем, взято під варту

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури повідомлено про підозру 64-річному жителю Запорізької області, який наразі є внутрішньо переміщеною особою