Понад півстоліття на сцені виступає хор ветеранів


Міста Героїв

Упродовж березня 2022 року ЗСУ звільнили від окупантів понад 1000 населених пунктів на півночі України. Ми вистояли проти другої армії світу, зламали стереотип про її могутність.


У Черкаському районі нині проживає майже 59 тисяч ВПО

У Черкаському район максимально концентрують увагу на безпеці громадян, дітей, підтримці військових підрозділів та громадян, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення ворога.


Підприємці допомогли військовим моніторами

Найкорисніша справа під час воєнного стану – це допомога ЗСУ. Це вкотре доводять черкащани. Для забезпечення виконання оперативних завдань отримали запит від наших захисників


Поліція Черкащини закликає батьків не залишати дітей без нагляду під час канікул

Війна вносить свої корективи не тільки в життя дорослих, але й в життя дітей. Дистанційне навчання, відсутність дозвілля, повітряні тривоги – все це призводить до того, що діти мають багато вільного часу


Собор душі. Олесь Гончар


Майже тисячу випадків коронавірусу зафіксували у нашій області за тиждень

Із початку пандемії в області зареєстровано 199 950 випадків захворювання на COVID-19, із них дітей – 14 660.


Більше 7 років проведе за ґратами чоловік, який пограбував магазин

Суд ухвалив обвинувальний вирок стосовно 35-річного жителя Золотоніщини за фактами грабежу, вчиненого повторно, та незаконного придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів.


Чотири громади Черкащини отримають нові шкільні автобуси

Черкащина отримали від донорів із Франції за сприяння Міносвіти чотири шкільні автобуси. Функціональні та комфортабельні.


До 13 років позбавлення волі засуджено учасника терористичної організації ДНР

Черкаською обласною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом участі особи в терористичній організації «Донецька народна республіка», сприяння її діяльності.