Зробимо Україну чистою разом!


За зберігання наркотиків чоловік постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя м. Звенигородка за фактом незаконного придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту.


У Смілянському коледжі провели благодійну акцію «Допоможи пораненим захисникам!»

Волонтерський клуб Смілянського технологічного фахового коледжу «НЕбайдужість», який функціонує протягом 8 років оголосив благодійну акцію по збору коштів «Допоможи пораненим захисникам!».


До 7 років тюрми засуджено чоловіка, який пограбував жінку

Прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно 31-річного жителя Умані за грабіж в умовах воєнного стану.


У Смілі завершився Кубок з пішохідного туризму

19 квітня на базі БДЮТ Смілянської міської ради відбувся Кубок з пішохідного туризму “Командна смуга перешкод”. Участь у змаганнях взяли учасники гуртка “Спортивний туризм”


Прокуратура протидіє схемам щодо незаконного набуття прав на ділянки в обласному центрі та передмісті

За загальним правилом, встановленим законодавством, право користування земельними ділянками комунальної власності набувається на земельних торгах, що забезпечує максимально вигідні для територіальної громади умови задля наповнення місцевих бюджетів.


Протягом І кварталу до держбюджету надійшло 430 млн грн податку на прибуток підприємств

Протягом І кварталу 2023 року до державного бюджету забезпечено 430 млн грн надходження податку на прибуток підприємств або 127,8% від планових показників


Сапери Черкащини розміновують деокуповані території від російських боєприпасів

Піротехніки ДСНС наразі працюють на деокупованих районах Харківщини, продовжують день за днем звільняти нашу землю від вибухонебезпечних предметів, які ворог залишив після себе.


Поліція охорони затримала місцевого мешканця за крадіжку з магазину

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що в магазині на вулиці Припортовій здійснено крадіжку. На адресу негайно виїхала група реагування поліції охорони.


На виконкомі погодили місце розташування павільйонів біля стадіону “Локомотив”

13 квітня під час засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради ухвалили рішення про погодження місця розташування групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.