Великдень став по-справжньому великим днем для Черкащини

Четверо черкащан, наших земляків-героїв повернулись додому і воз’єднались зі своїми родинами: молодший сержант Данило Медведюк, солдати Ярослав Завертаний, Євген Курятник та В‘ячеслав Онищенко.


Цифрограм 2.0: визначай свій рівень цифрових навичок через тест

Національний тест на цифрову грамотність громадян «Цифрограм 2.0» містить 90 запитань з визначення рівня цифрових компетентностей. Бо цифрові навички сьогодні — це як вміти писати, читати та рахувати.


Суд припинив право на користування понад 100 га земель історико-культурного призначення

Господарський суд апеляційної інстанції погодився з доводами прокурора щодо протиправності розпорядження та використання особливо цінними землями


В Україні створюють аналітичну платформу Government BI для управлінських рішень

мінцМіністерство цифрової трансформації стане пілотним державним органом, на базі якого випробують аналітичну систему Government BI (GBI).


“З теплом до армії”: лісівники Черкащини передали військовим необхідні технічні засоби

Чергову допомогу нашим захисникам передала філія “Корсунь-Шевченківське лісове господарство”. Цього разу закупили тепловізор та дрон Mavic 3.


МОЗ: в якій аптеці можна придбати ліки за електронним рецептом

Після впровадження е-рецепта на лікарські препарати все більше аптек починають працювати в Електронній системі охорони здоровʼя.


Завершився турнір з гирьового спорту серед поліцейських

Для забезпечення правопорядку, поліцейський повинен бути фізично розвинутим, витривалим та з залізним характером.


За тиждень від ускладень коронавірусної інфекції померли 7 черкащан

Як повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб, із початку пандемії в області зареєстровано 201 933 випадки захворювання на COVID-19, із них дітей – 14 809.


Черкаські поліцейські у затриманого вилучили більше 40 згортків із наркотиками

Відпрацьовуючи оперативну інформацію оперуповноважені Черкаського районного управління поліції на одній із вулиць міста зупинили чоловіка для перевірки.


У Смілянській бібліотеці навчатимуть молодь, як побудувати кар’єру

Із квітня проєкт «ВільноХаб», який реалізовується на базі центральної міської бібліотеки ім. Олени Журливої обирає для себе новий вектор роботи: кар’єрні заходи для молоді.