У дитячій книгозбірні – бібліопікнік


Керівник компанії хотів нажитися за рахунок неякісного ремонту вулиці

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно керівника однієї з будівельних компаній міста Умані за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою


На причалах рибохоронці виявили 29 заборонених знарядь лову

З початком нерестової заборони інспектори Черкаського рибоохоронного патруля проводять роботу на причалах м. Черкаси в прибережній зоні Кременчуцького водосховища.


Смілянські вчителі – серед переможців Міжнародного конкурсу

Серед переможців Міжнародного конкурсу Науково-дослідного інституту українознавства – сміляни, вчителі гімназії ім. В.Т. Сенатора. Про це повідомили у навчальному закладі.


НЕ ПРОВОКУЙ ПОЖЕЖІ В ЕКОСИСТЕМАХ!

Пожежі – найбільш масові і розповсюджені лиха: вони відбуваються практично в усіх районах нашої країни, особливо влітку в лісах, на торф’яниках, полях, у житлових будівлях і на промислових підприємствах.


За шахрайство з бюджетними коштами жінка постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевої жительки, яка заволоділа чужим майном шляхом обману.


Рятувальники нагадують основні правила пожежної безпеки під час святкування Великодня

Під час релігійних свят неможливо уявити собі храм або оселю, у яких не запалюють свічок. Свічка — це символ віри, причетності людини до Божественного Світла.


Марина Мальована перемогла на поєдинку з боксу та захистила свій чемпіонський пояс

Боксерський поєдинок серед професіоналів відбувся в Австрії. Участь у ньому взяла черкащанка Марина Мальована. Вона провела 10-раундний бій проти суперниці з Чорногорії.


З початку року черкащани сплатили 5,7 млрд грн податків

Як повідомив в.о. начальника обласного управління ДПС Сергій Гришко, платники податків Черкаської області за cічень-березень 2023 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 5,7 млрд грн


Черкащани відправили на Херсонщину майже 40 тонн вантажу підтримки

Черкащани продовжують допомагати українцям, які опинилися у скруті через російських окупантів.