Звання «Народний майстер» присвоєно керівникам гуртків зі Сміли


Автобус iз Франції отримала Ротмістрівська громада


У смілянському дитсадку зібрали допомогу для притулків

Колектив, батьки та вихованці дошкільного навчального закладу №23 “Чипполіно” активно долучилися до VII Всеукраїнської акції “Happy Мяу для Мурчика”


Малечу із дитсадка вчать мінній безпеці

У рамках проведення Тижня безпеки дитини та з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки у ДНЗ №23 було проведено цикл заходів, присвячених мінній безпеці.


У сквері в мікрорайоні Богдана Хмельницького влаштували масштабне прибирання

З самого ранку у колишньому сквері мікрорайону Богдана Хмельницького кипіла робота. Місце було дуже захаращене, заросле чагарниками і порослю.


Смілянські кікбоксери успішно дебютували на чемпіонаті України

8 спортсменів – 13 нагород у різних розділах – таким був дебют смілянських спортсменів на чемпіонаті України з кікбоксингу серед юнаків та юніорів.


За тиждень допомогу у Смілянському центрі отримали 45 родин

За тиждень у центрі соціальних служб гуманітарну та благодійну допомогу отримали 90 осіб, а це 45 родин.


Нетверезий водій намагався відкупитися від патрульних

Повідомлено про підозру 38-річному жителю Уманського району за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі.


Керівники смілянських шкіл стали учасниками навчань

Представники Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області Людмила Анатоліївна Северинчук та Євгенія Іванівна Скворцова на базі школи №3-колегіум


Квартиру повернули у комунальну власність громади

Встановлено факт набуття особою на підставі підроблених документів права власності на квартиру у Черкасах, яка була на той час комунальним майном територіальної громади.