Понад 80% роботодавців готові брати на роботу ветеранів та людей з інвалідністю

Понад 80% роботодавців готові брати на роботу ветеранів та людей з інвалідністю, частина з них мають намір скористатись при цьому фінансовою підтримкою від держави.


У водія-порушника комендантської години не було із собою прав, але були наркотики

12 квітня близько 3-ї години, патрулюючи Черкасами, інспектори зупинили автомобіль ВАЗ 21061, водій якого порушував комендантську годину.


Черкащани відвідали військовослужбовців, які зараз на виконанні бойових завдань

Відвезли все необхідне відповідно до потреби. Це автомобіль пікап, будівельні матеріали, інвентар, пасхальні смаколики «Сміливим від смілян», продукти харчування


Черкащанку та нелегального мігранта, якому вона здала житло, оштрафували

За порушення міграційного законодавства працівниками Уманського відділу міграційної служби у Черкаській області притягнуто до відповідальності 20-річну громадянку України.


Керівника Черкасько-Канівської єпархії посадили під цілодобовий домашній арешт

Соснівським районним судом м. Черкаси до керівника Черкасько-Канівської єпархії, який підозрюється у вчинені злочинів, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 436-2 КК України


Учень смілянської школи переміг на чемпіонаті Черкаської області з карате

Олександр Чернявський, учень 10-М класу школи №7, за підсумками відкритого чемпіонату Черкаської області з традиційного карате потрапив до складу збірної України.


На Черкащині поліцейські охорони попередили крадіжку

У Жашкові поліцейські затримали 24-річного чоловіка при спробі проникнути до магазину. Близько опівночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що до магазину «Продукти» намагається проникнути невідома особа.


Охоронний режим земель черкаських заповідників під пильним наглядом прокурорів

Природно-заповідний фонд Черкащини налічує майже 600 об’єктів, із них 23 – загальнодержавного значення, загальною площею понад 76 тис. га, який за останні 5 років збільшився вже на 1000 га.


Черкаські каратисти у трійці кращих команд України

Чемпіонат України з фунакоші шотокан карате відбувся з 7 по 9 квітня у Черкасах. На татамі змагались спортсмени з 8 команд.


Кожне життя важливе: рятувальники зняли із дерева пухнастика

До Служби порятунку надійшло повідомлення, про те що у селищі Маньківка по вулиці Петровського на дереві сидить кіт і не може самостійно злізти.