Вихованець смілянського баскетболу – бронзовий призер Вищої ліги України


37-а річниця з дня аварії на ЧАЕС. Мітинг-реквієм у Смілі.


Смілянські робототехніки успішно захистили свій інноваційний проєкт

Команда Robotest школи №7 стала ще на крок ближчою до Всеукраїнського фестивалю з робототехніки, захистивши днями свій інноваційний проєкт «Генератор Energywillow»


Знання з історії у молоді перевірятимуть у форматі ДПА

Міністерство освіти і науки буде перевіряти знання молоддю історії України, але не шляхом обов’язкового вступного іспиту до закладів вищої освіти.


Уряд продовжив дію карантину через COVID-19

Кабінет Міністрів України через COVID-19 продовжив режим надзвичайної ситуації в єдиній державній системі цивільного захисту, а також карантин на всій території України до 30 червня 2023 року.


1 і 9 травня в Україні будуть робочими днями

День праці (1 травня) і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня) у 2023 році будуть звичайними робочими днями. Про це інформує osvita.ua.


Сміляни вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня перший заступник міського голови Олександр Лисенко, заступник начальника Черкаської районної військової адміністрації Микола Турик


У Смілі викрили посадовця, який отримав хабар

За отримання дозволу на розміщення об’єкту роздрібної торгівлі у Смілі затримали посадовця одного з підприємств. Зловмиснику повідомили про підозру.


Депутат, який проголосував за виділення собі землі, заплатить штраф

Органами прокуратури області в судах першої та апеляційної інстанцій доведено вину депутата однієї із сільських рад Черкаського району за вчинення адмінправопорушень


В ДТП на Черкащині загинув чоловік

Автопригода сталася 25 квітня близько 17:30 години на 52 км. автодороги Н-16 «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань».