Медіагодина «Писанкова Україна» для юних читачів


Щеплення від інфекційних хвороб (Відео)


В Україні створили безкоштовний онлайн-курс для ВПО

Освітня онлайн-платформа Prometheus створила безкоштовний навчальний курс для внутрішньо переміщених осіб.


У міському парку замінили усі лампочки на LED-лампи

Настала така довгоочікувана весна i кучеряві діброви, смарагдові левади й змолоділі поля мліють від радісних симфоній пташиного співу і веселих барв великого свята природи.


«Це важливо для нашої міці», – Ігор Табурець про розвиток економіки

Індустріальні парки є одним із інструментів розвитку промислового виробництва. Про це йшлося на міжвідомчій нараді за участі представників Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, що відбулася на базі Черкаського державного технологічного університету.


Сміляни та черкащани відправили автомобіль та гуманітарний вантаж у зону бойових дій

Завдяки співпраці з агропідприємцем зі Сміли Віталієм Лисенком вдалося знайти, придбати та передати автівку для 72-гої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.


Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека

Щороку у третю суботу квітня з 1999 року проводиться Всеукраїнський день довкілля. Головною метою відзначення цієї дати є поліпшення стану природи.


На перехресті не розминулися автомобілі: водій одного з них збив двох пішоходів

Подія сталася 18 квітня на перехресті вулиць Гуржіївська та Гоголя у Черкасах. О 14:36 диспетчеру екстренки повідомили, що там зіштовхнулися дві автівки, одна з яких зачепила двох пішоходів.


За позовами прокурора з приватної власності повернуто 2 ділянки біля Дніпра

Забезпечено виконання судових рішень, якими за позовами Черкаської окружної прокуратури скасовано право приватної власності та зобов’язано повернути тергромадам сіл Свидівок та Будище Черкаського району 2 земельні ділянки


Рятувальники провели демеркуризацію ртуті у квартирі

17 квітня близько 20:50 надійшло повідомлення про те, що у Черкасах в одній із квартир по вулиці Сергія Амброса у Черкасах, унаслідок власної необережності господарів розбився побутовий термометр