Герой-земляк Владислав Синчук загинув напередодні свого 25-річчя


Відтепер подати заявку на реєстрацію шлюбу можна онлайн

Команда Дії запрошує протестувати послугу, подавати заяву про шлюб без походів у ДРАЦС та паперової тяганини. Навіть до банку йти не треба.


Поліцейські доставили харчові продукти на південь України

Наразі на деокупованій території перебуває зведений загін черкаських правоохоронців й громадяни, яким потрібна підтримка та допомога.


Ще два автомобілі отримали військові від колективу смілянського виконкому

До цього часу працівники Смілянського виконавчого комітету за власні кошти закупили 6 автівок та 2 квадрокоптери для потреб ЗСУ. Вони вже допомагають нашим бійцям на фронті.


Із першого грудня на Черкащині забронять ловити раків

З 1 грудня 2022 по 30 червня 2023 року триватиме заборона на будь-який вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Черкаської області.


Cміляни вшанували пам’ять жертв Голодомору


У смілянському ліцеї проводять заходи з нагоди 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

Третього грудня виповнюється 300 років від дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога.


Стартує новий набір учасників курс підтримки у переході на українську мову «Єдині»

Стартувала реєстрація на восьмий курс підтримки у переході на українську мову «Єдині». Понад 50 тисяч людей разом із задоволенням вже перейшли на українську мову.


На Черкащині триває вакцинація дітей від поліомієліту

У відповідь на спалах поліомієліту 1 лютого 2022 року в Україні, зокрема і в Черкаській області, розпочалася форсована імунізація дітей віком від 6 місяців до 6 років


Лісівники Черкащини підбили підсумки роботи за 9 місяців

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства провели засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів України.