Оголошення про припинення держпідприємства “Смілянське лісове господарство” шляхом реорганізації

У Смілянському лісовому господарстві повідомили про припинення державного підприємства шляхом реорганізації.


Черкаські велосипедисти- призери чемпіонату України

Чемпіонат України із крос-кантрі, елімінатора та шорт-треку серед усіх вікових категорій з велосипедного спорту маунтенбайк відбувся з 30 жовтня по 1 листопада у Чернівцях.


Із листопада відпуск наркотичних лікарських засобів проводиться за електронним рецептом

Йдеться про лікарські засоби, обіг яких є суворо обмеженим на державному рівні. Раніше ці препарати відпускались виключно за рецептом на спеціальному бланку форми №3, інформують у МОЗ.


Свято українських гарбузиків від Вікторії Сінаєвської та молодіжного активу «Драйв»

За календарем у кінці жовтня є одне цікаве свято – День гарбуза. Цей помаранчевий, налитий сонцем овоч можна сміливо назвати одним із головних атрибутів осені.


Під час спільного патрулювання на Черкащині перевірили майже 400 осіб

У той час, коли на Черкащині було відсутнє електропостачання, в області на спільне патрулювання заступили правоохоронці управління Нацполіції в Черкаській області, патрульні


У смілянській школі виготовили для українських захисників окопні свічки

Напередодні осінніх канікул голова волонтерського загону “Полум’яні серця” Вероніка Ткач та президент школи №7 Антон Моцний на засіданні Президентської ради


Не на час, а на витривалість – в обласному центрі тренуються газодимозахисники

У Черкасах розгорнули мобільний тренувальний модуль. Усі газодимозахисники нашої області мають змогу відпрацювати практичні навички у теплодимокамері-лабіринті


Ветерани-підприємці можуть отримати 20 тисяч гривень на відшкодування

Ветерани, їхні родини та сім’ї загиблих (померлих) ветеранів, захисників і захисниць можуть отримати 20 тисяч гривень відшкодування на ведення власної справи.


Стартувала реєстрація на новий курс проєкту «Єдині», який допомагає спілкуватися українською

У Смілі стартувала реєстрація на сьомий курс переходу на українську мову «Єдині». Нагадаємо, курс “Єдині” – це 28 днів цікавої та дієвої підтримки у переході на українську мову.


До кінця тижня у нашому краї стане прохолодніше

Жовтень зігрівав майже літнім теплом, на початку місяця денні максимуми ще сягали 21-25º, а підвищений температурний фон допоміг всім нам економити на обігріві осель.