З Героєм-земляком Юрієм Хоменком попрощалися у Смілі


У Смілі під час пожежі одна людина загинула, ще одна травмувалася

13 листопада близько 17:00 у Смілі, виникла пожежа в приміщенні гаража станції технічного обслуговування, на території приватного домоволодіння.


Олександр Денисенко виборов «срібло» чемпіонату світу

Чемпіонат світу зі стрільби кульової серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату триває в ОАЕ.


Чоловік пропонував 1000 доларів за закриття справи щодо його сина, а отримав вирок суду

Під час судового розгляду справи прокурором доведено, що житель Христинівки запропонував заступнику начальника слідчого відділу Христинівського відділу поліції 1000 доларів США.


У смілянській школі підготували гуманітарну допомогу для захисників

У спільноті школи №7 пройшов черговий освітянсько-волонтерський тиждень допомоги ЗСУ. Педагогічний колектив, батьки, учні та працівники ДНЗ №21 згуртувалися для доброї справи.


Смілянська прокуратура домоглася, щоб землю під школою було належно оформлено

За позовами прокурорів окружних прокуратур судами зобов’язано уповноважені органи вжити заходів та оформити правовстановлюючі документи на земельні ділянки


Чи може розраховувати на субсидію людина, яка втратила роботу під час воєнного стану в Україні?

У Смілянському відділі Головного управління Пенсійного фонду роз’яснили, чи може розраховувати на субсидію людина, яка втратила роботу у період дії воєнного стану в Україні.


Черговому ухилянту повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру 41-річному жителю одного з сіл Уманського району, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації в особливий період.


Рибалки-порушники завдали шкоди на понад 156 тисяч гривень

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Під виглядом оформлення документів для виїзду для кордон, жінка привласнила понад 80 тисяч гривень

Уманською прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні за обвинуваченням 47-річної жительки Умані