З НОВИМ РОКОМ!


В обласному управлінні міграційної служби підбили підсумки роботи за рік

Черкащина, як центр України, стала гуманітарним тилом країни. Стала домом для понад 150 тисяч вимушених переселенців, велика кількість яких втратили документи


На околицях Ташлика автомобіль впав у воду: водій загинув (Відео)

На околицях села Ташлик у річку впав автомобіль. Водій, чоловік зрілого віку, не впоравшись із керуванням, збив огорожу мосту та злетів разом з автомобілем у воду.


За тиждень у Смілі зафіксовані три аварійні ситуації на тепломережах

За тиждень у зв’язку з аварійними відключеннями електроенергії на мережах теплопостачання Сміли зафіксовані 3 аварійні ситуації на вул. В. Чорновола та вул. Перемоги, вони були успішно ліквідовані.


Комунальники провели формувальну обрізку дерев та санітарну очистку міста

Безпечний проїзд дорогами міста, санітарна очистка та видалення аварійних дерев. Таким був фронт робіт СКП «Комунальник» за тиждень.


У пасажира виявили понад сімдесят пакетиків із наркотиками

У Черкасах працівники патрульної поліції зупинили автомобіль Mercedes за порушення правил дорожнього руху.


За тиждень у Смілі сталися три пориви на мережах

За тиждень працівники КП “ВодГео” провели роботи із прочищення каналізації, ліквідували пориви та відновили роботу пожежного гідранту.


Діти разом із поліціянтами стали учасниками майстер-класу із виготовлення флікерів

Днями черкаські інспектори зв’язків із громадськістю разом із дітками, які були змушені покинути свої домівки внаслідок війни, провели майстер-клас із виготовлення флікерів.


Сміла отримала гуманітарну допомогу для ВПО

Смілянська міська територіальна громада вкотре отримала гуманітарний вантаж від управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської обласної державної адміністрації


Поліцейські спіймали зловмисника на крадіжці, коли приїхали вручити підозру

Уночі в одній із Черкаських шкіл невідома особа викрала телевізор. Про це 19 грудня заявили до Черкаського районного управління поліції.