«Сміливі зі Сміли» і Революція Гідності


Викрито 5 осіб, яких підозрюють у збуті амфетаміну

У Черкасах правоохоронці затримали 5 осіб за підозрою у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропної речовини.


Цьогоріч в області зменшився обсяг виробництва сільгосппродукції

Працівники сільського господарства тримають продовольчий фронт. Як повідомили в обласному управлінні статистики, обсяг виробництва продукції сільського господарства цьогоріч у січні–жовтні проти відповідного періоду 2021 року зменшився


Українці можуть без сплати мита завезти в країну генератори та акумулятори

Один із напрямків підготовки держави до опалювального сезону — це імпорт якнайбільшої кількості енергогенеруючих засобів.


На Черкащині провели дві успішні трансплантації кісткового мозку

В обласному онкологічному диспансері цього місяця провели дві трансплантації кісткового мозку від неродинного донора.


Черкаські боксерки провели поєдинки на чемпіонаті світу

Чемпіонат світу з боксу серед молоді триває в іспанському місті Ла-Нусія. Змагання розпочались 14 листопада, завершать виступи боксери – 26.


83-річний пенсіонер дві доби блукав полями

Його шукали рідні, небайдужі односельці та поліція. У пошуках поліцейські застосували технічні засоби та зібрали пошукові групи. Пенсіонера знайшли біля сусіднього села.


Артем Манько виборов нагороди Кубка світу з фехтування

Кубок світу з фехтування на візках відбувся з 16 по 20 листопада, в м.Егер Угорщина. На цьогорічному чемпіонаті за нагороди змагались учасники з 28 країн світу.


За вихідні патрульні виявили 9 нетверезих водіїв

20 листопада патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Смілянська у Черкасах за участі двох автомобілів Renault Megan.