28-річного Героя-земляка Івана Подзігуна провели в останній путь у Смілі


У Смілі визначили кращих знавців географії

5 листопада у Смілі заврешився міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Участь в олімпіаді взяли 35 учнів 8-11 класів.


Рятувальники закликають дотримуватися правил безпеки при користуванні пічним опаленням

Намагаючись обігріти свої домівки, люди часто ігнорують загальні правила пожежної безпеки, що призводить до загорянь власних помешкань.


Названо переможців міського етапу учнівської олімпіади з економіки

4 листопада завершися міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. Участь в олімпіаді взяли 9 учнів 9-11 класів, інформують у міському управлінні освіти, молоді та спорту.


Кіберполіція попереджає про загрози у віртуальному просторі

Ворог атакує українців не лише за допомогою зброї. Ще один фронт – кіберпростір. Правоохоронці нагадують базові правила, які допоможуть мінімізувати ризики постраждати від дій інтернет-злочинців.


Медики екстренки отримали новий позашляховик для роботи

Медики екстреної медичної допомоги України отримали ще 21 позашляховик Toyota Land Cruiser J78 для роботи команд медицини катастроф.


Із недобросовісного орендаря стягнуть понад 260 тисяч гривень

Використання земель державної та комунальної власності в Україні є платним. Дотримання цього припису закону набуває особливого значення для держави в умовах воєнного стану.


За місяць до міської стоматполіклініки звернулися понад 2700 пацієнтів

Протягом жовтня міська стоматологічна поліклініка надала якісні стоматологічні послуги 2701 пацієнту, із яких 643 дитини.


За крадіжку чоловік 7 років проведе за ґратами

За принципової позиції прокурорів Канівського відділу Смілянської прокуратури суд позбавив волі чоловіка за крадіжку коштів в умовах воєнного стану.


У Смілі продовжують допомагати родинам, які постраждали під час війни

За тиждень Смілянська міська рада, за сприяння волонтерів та благодійників, продовжила надавати допомогу вимушеним переселенцям, постраждалому населенню в умовах воєнного стану.