«Григорій Сковорода від «А до Я». Проєкт до 300-річчя славетного українця


Названо переможців міського етапу Всеукраїнської олімпіади

12 листопада відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з німецької мови. В олімпіаді взяли участь 8 учнів закладів загальної середньої освіти. Переможцями стали:


14-річний крадій постав перед судом

Під час судового розгляду прокурором доведено, що 14-річний підліток у громадському місці таємно викрав мобільний телефон 42-річної жінки.


У Смілі визначили кращих знавців біології

11 листопада у Смілі завершився міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Участь у ній взяли 37 учнів 8-11 класів, повідомили в управлінні освіти, молоді та спорту.


З теплом до армії: лісівники Черкащини допомагають зміцненню обороноздатності України

У 2022 році з початку повномасштабної війни із загальної заготівлі для потреб ЗСУ та обороноздатності держави держлісгоспами Черкащини передано 6016 кб. м. деревини та пиломатеріалів.


Шість років у в’язниці проведе чоловік, який продавав наркотики

До позбавлення волі засуджено чоловіка, який обвинувачувався у придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотику і психотропної речовини в особливо великих розмірах.


На Черкащині очікується перший сніг

Погода на Черкащині продовжує відставати від календаря. Середньодобові температури 8-10º, що на 6-7º вище кліматичної норми та більше відповідають середині жовтня.


Вболіваймо за наших разом з газетою “СМІЛА”

Шановні земляки, любителі футболу! Для вас у газеті “Сміла”, яка виходить у середу 16 листопада, публікуємо календар ігор Чемпіонату світу з футболу у Катарі.


Чоловік, який побив до смерті знайомого, постане перед судом

За процесуального керівництва Уманської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя одного із сіл Уманського району


Переселенцям не потрібна довідка про роботу в дитсадок

Переселенці не мають надавати довідку з місця роботи при оформленні дитини в садочок. Відповідне роз’яснення надали в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій