Вранці на перехресті вулиць не розминулися два автомобілі: один із пасажирів загинув

У Черкасах близько 7-ї ранку сталася аварія. На перехресті вулиць Чорновола та Надпільна не розминулися автомобілі Daewoo та Peugeot.


Черкащани відправили в Херсонську область будматеріали та буржуйки

На Черкащині триває рух благодійних вантажів. Днями до Херсонської області від Черкаського району попрямувала благодійна допомога – будівельні матеріали та буржуйки.


До кінця листопада у нашому краї будуть опади

Цього тижня на синоптичній карті головними залишаються атмосферні фронти південних циклонів, тому на СТАБІЛІЗАЦІЮ ПОГОДНИХ УМОВ розраховувати НЕ ВАРТО.


Понад півтора десятка снігоочисної техніки розпочали працювати на дорогах Черкащини

Початок роботи снігоочисної техніки на дорогах Черкащини та призначення пільг. Про це та інше говорили на нараді начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко із керівниками підрозділів.


Олег Задворов: Героям вічна пам’ять і шана!


Правоохоронці розповідають що робити, якщо ваша дитина загубилась

Працівники ювенальної поліції закликають батьків контролювати дітей та їхнє дозвілля, особливо під час дії воєнного стану.


З початку листопада суд виніс вироки 7 особам, які ухилялись від сплати аліментів

З початку листопада судами Черкаської області ухвалено 7 вироків за ст. 164 Кримінального кодексу України, тобто ухилення від сплати аліментів на утримання дітей.


Дітям розповіли, чому важливо залишатися собою

У Смілі продовжують втілювати проект «ВільноХаб». Його реалізовують в рамках програми «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)


Канівчанин, який пограбував місцеву жительку, отримав вирок

За принципової позиції прокурорів Канівського відділу Смілянської прокуратури до 5 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який пограбував жінку.


Жителі понад 6 тисяч домогосподарств у Смілі користуються субсидіями

У Смілі спеціалісти Управління наполегливо працюють над виконанням державної Програми щодо соціального захисту незахищених верств населення