Анастасія Теліженко перемогла на чемпіонаті світу зі стрільби кульової

Чемпіонат світу зі стрільби кульової серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату заавершується в місті Аль Аін (Об’єднані Арабські Емірати).


Через недотримання правил дорожнього руху в ДТП втрапили 5 автівок

Учора, близько 17-ї години, інспектори отримали виклик, про те що на проспекті Хіміків у Черкасах, на мосту, сталася ДТП між автомобілем ВАЗ 2112 та Ford Focus.


На Черкащині знищили залишки ворожої ракети

Піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення знешкодили фрагмент крилатої ракети, яку під час однієї з тривог збили сили протиповітряної оборони на Черкащині.


У Черкасах під час пожежі жінка отримала травми

15 листопада близько 20:15 на вулиці Чигиринська виникла пожежа металевого вагончика. На місце події прибули рятувальники 1-ї пожежно-рятувальної частини


Витяг про місце проживання – за кілька кліків у смартфоні

Завершився бета-тест послуги із ндання витягу про місце проживання через сматрфон. Тепер папірець з «пропискою» не потрібен — усе в Дії.


Лісівники Черкащини сплатили цьогоріч понад пів мільярда гривень податків і зборів

Україна продовжує своє героїчне протистояння повномасштабному російському вторгненню. Багато українців, в тому числі й лісівників, боронять нашу державу зі зброєю в руках.


Майже тиждень на одній із вулиць Сміли діятимуть обмеження у русі транспорту


Поблизу села загорівся Mercedes-Benz

15 листопада під час руху поблизу села Коврай, виникла пожежа легкового автомобіля Mercedes-Benz.


В Україні розробляють Концепцію безпечної школи

В Україні розробляється Концепція безпечного закладу освіти, кінцевою метою якої є створення безпечних умов для забезпечення ефективного очного освітнього процесу.


У селі посеред ночі загорівся мисливський будинок

16 листопада до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько 00:20 у селі Свидівок Будищанської територіальної громади