Газеті “СМІЛА” – 25! Гортаємо архіви.

1998, 2001роки. Писали про смілян, їхні перемоги і здобутки, як от про нашого земляка, який став чемпіоном Польщі Ігоря Перепелицю


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 2 лютого


Вхід у «Дію» залишиться безплатним

Програма „Дія“ не буде стягувати плату за вхід до програми. Михайло Федоров в ефірі «1+1» спростував інформацію про платний вхід для звичайних громадян в додаток


Стало відомо, хто претендує на посаду директора школи №4

Сьогодні відбулося засідання комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Смілянської школи №4.


Дітей та молодь Сміли запрошують до участі в онлайн-конкурсі «Українська об’єднує»

У Смілі стартував міський, молодіжний, літературно-мистецький онлайн конкурс «Українська об’єднує» з нагоди Міжнародного Дня рідної мови.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 2 лютого


За добу на Черкащині тричі горіли житлові будинки. Одного чоловіка врятували, один – загинув

1 лютого до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько 05:10 у селі Білозір’я Черкаського району виникла пожежа в житловому будинку.


Програму єПідтримка розширили на підлітків

Підлітки віком від 14 до 18 років відтепер зможуть скористатися програмою єПідтримка та отримати кошти від держави у рамках вакцинальної кампанії.


Торік на Черкащині найбільше скоротилися обсяги виробництва харчових продуктів та текстилю

Як інформують в обласному управлінні статистики, за 2021 рік у нашій області зафіксували скорочення обсягів виробництва на підприємствах окремих галузей.


Керівників закладів, які формально переводитимуть медиків на неповний робочий день, штрафуватимуть

В обласному управлінні Дежрпраці нагадують рботодавцям, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я», передбачене підвищення рівня заробітної плати для лікарів та медичних сестер.