Медалі “Дебальцево-непереможні” вручили військовослужбоцям зі Сміли


Сміляни зібрали для українських захисників продукти та медикаменти

У Смілі триває волонтерська акція “Підтримай воїна ООС”. Активно українських захисників підтримують сміляни.


ОФІЦІЙНА ЗАЯВА СБУ ЩОДО ЗАПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНІ НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ

У зв’язку із запровадженням надзвичайного стану СБУ звертається до українців із заявою. Ситуація, в якій знаходиться наша держава, вимагає від нас єдності, спокою та рішучості.


Поліцейські затримали розповсюджувача важких наркотиків

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Черкаській області спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції викрили 28-річного черкащанина, який займався збутом наркотичних засобів.


На засіданні РНБО вирішили запровадити на усій території України надзвичайни стан. Що це означає?

За результатами засідання РНБО під головуванням Президента України Володимира Зеленського ухвалено рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває Операція об’єднаних сил. Рішення має бути затверджено Верховною Радою.


На сесії міської ради привітали стипендіатів та розглянули понад 90 питань

23 лютого під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулась 39 чергова сесія Смілянської міської ради. Перед початком пленарного засідання відбулись три профільні постійні комісії


Через програму єПідтримка українці витратили на комунальні послуги близько 39 млн грн

У межах єПідтримки на отримання виплат в Дію було подано понад 8,9 млн заявок, оформлено 10 млн карток та витрачено 3,5 млрд гривень. З них близько 39 мільйонів гривень вже спрямовано на оплату комунальних послуг.


Благодійна акція: “Подаруй бібліотеці книгу”

Сьогодні активні відвідувачі дитячої книгозбірні, учні 3-х-4-х класів Ліцею-«Лідер» (класні керівники Ольга Литвин, Світлана Корсакевич, Алла Красілюк, Світлана Григор та Олена Стеценко) подарували дитячій книгозбірні


У Будинку рад обговорили участь смілян у проєкті «Енергозбережувальні системи»

22 лютого під головуванням профільного заступника міського голови Тетяни Карло відбулася нарада, у якій взяли участь працівники управління освіти, молоді та спорту, головні бухгалтери, фахівці із закупівель


Смілян з дитинства навчають академічній доброчесності

Під час Декади академічної доброчесності учні п’ятих класів школи №5 в інтерактивній формі познайомилися з поняттям «академічна доброчесність», яке визначене в законі «Про освіту».