Змінено норми, що застосовуються щодо спрощеної системи оподаткування


Оприлюднено список кандидатів, які бажають увійти до нової Громадської ради у Смілі

Третього березня у Смілі відбудуться установчі збори, де формуватимуть новий склад Громаської ради при виконавчому комітеті міської ради.


Жителі Сміли та Черкас найбільше зверталися до контактного центру щодо неякісних комунальних послуг

Із початку 2022 року фахівці обласного контактного центру отримали та опрацювали 2 561 звернення від громадян. Про це повідомила Лариса Ходаковська, директорка Черкаського обласного контактцентру, передає пресслужба Черкаської ОДА.


У застосунку Дія відтепер можна згенерувати довідки про трудовий та страховий стаж

На Diia Summit презентували довідки ОК-5 і ОК-7 у застосунку. Це довідки про трудовий та страховий стаж, які потрібні для влаштування на роботу, призначення пенсії, нарахування лікарняних тощо.


Медзаклади області отримали три кисневі станції

В українських лікарнях почали встановлювати кисневі станції, придбані за кошти держбюджету. Загалом медзаклади отримають 225 таких станцій для забезпечення роботи палат інтенсивної терапії та реанімаційних відділень


У Будинку рад голови квартальних комітетів міста зібралися на семінар

Під керівництвом секретаря міської ради Юрія Студанса та голови ради квартальних комітетів міста Марії Костенко у малому залі Будинку рад відбувся семінар голів квартальних комітетів.


За два вбивства та розбій черкащанин довічно сидітиме у тюрмі

За публічного обвинувачення прокурорів обласної прокуратури Соснівський районний суд Черкас визнано винним 59-річного черкасця у вчиненні умисних вбивств, розбійному нападі та викраденні документів. За даними слідства, обвинувачений 07.08.2020 для вирішення давнього конфлікту, прийшов додому до свого товариша. Нападник вдарив чоловіка ножем в шию. Від поранення останній помер. Після вбивсства, зловмисник забрав майно та документи товариша. […]


Поліцейські викрили жінку, яка робила по місту “закладки” з метадоном

44-річна уманчанка налагодила схему збуту особливо небезпечного наркотичного засобу метадон на території Умані. Поліцейські провели обшук та вилучили речові докази.


11 лютого — Міжнародний день жінок і дівчат в науці


Смілян запрошують стати для дітей прийомними сім’ями

У силу тих чи інших причин не кожна дитина має можливість виховуватися у турботливій та люблячій сім’ї, яка її народила. Але ми, дорослі, можемо зробити так, щоб кожна дитина мала таку родину