Податковий борг у нашій області скоротився з початку року на 1,1 мільйона гривень

За повідомленням в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Юрія Байбуза, протягом січня 2022 року в цілому по Черкаській області податковий борг до зведеного бюджету скоротився на 1,1 млн грн.


Перевищення рівня алкоголю в крові у 13 разів: завдяки повідомленню патрульні зупинили п’яного водія

Вихідними поліцейські отримали виклик про те, що водій автомобіля Renault Laguna керує авто, ймовірно, в стані сп’яніння.


Податківці нагадують про терміни подання декларацій

Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує: 1 березня 2022 року – останній день подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств


На автодорозі Київ – Одеса під час руху загорілася вантажівка

21 лютого на автодорозі «Київ-Одеса», під час руху виникла пожежа напівпричепа вантажного автомобіля. Пожежу, що охопила два колеса, ліквідували рятувальники 21-ї пожежно-рятувальної частини.


В Черкаській РДА проведуть консультації щодо передачі лікарні ім. Софії Бобринської іншій громаді

На початку робочого тижня голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко зустрілася з керівниками галузей щодо подальших планів роботи по кожному з напрямків діяльності.


21 лютого – Міжнародний день рідної мови


У нашій області за рік стало на 17 тисяч жителів менше

За повідомленням обласного управління статистики чисельність населення Черкаської області станом на 1 січня 2022 року становила 1160,7 тис. осіб.


Литва пропонує 30 стипендій на навчання в магістратурі

Агентство Education Exchanges Support Foundation пропонує 30 державних стипендій для здобуття ступеня магістра в закладах вищої освіти Литви.


На перехресті вулиць не розминулися два автомобілі

21 лютого об 11:43 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Гоголя та Кобзарська у Черкасах, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Ford та ВАЗ.


На Черкащині на земельні аукціони виставлено майже 1 тис. га землі

У Черкаській області наразі оголошено 217 аукціонів із оренди та продажу земель сільськогосподарського призначення. Загальна площа таких земельних ділянок становить 977 га.