Подорож у країну вітальних листівок


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 9 лютого


За наругу над могилами чоловіка засудили до п’яти з половиною років ув’язнення

Смілянська прокуратура забезпечено підтримання обвинувачення в суді під час розгляду кримінального провадження за фактом наруги над могилою (ч. 3 ст. 297 КК України).


Газеті “СМІЛА” – 25! Гортаючи архіви. 2001рік.

«Земляночка» на дві персони Непомітно збіг перший місяць міленіуму і у смілян почалися «проблемі уми». Спочатку заблимало-зажевріло і почало відмовляти світити скрізь і завжди штучне-домашнє сонечко-лампочка. А під кінець свят, по Водохрещі, меткі запасливі українські дядьки знову переобладнували свої газові котли під дровця та вугілля. Не позаздриш і бідакам, що колись дружно заселили цегляні та […]


єПідтримка оновлюється: 500 гривень за бустерну дозу, оплата ліків та ЖКГ

Уряд розширив державну програму єПідтримка для літніх людей та людей з інвалідністю. Про це інформують у МОЗ України.


До суду скеровано справу щодо чоловіків, які щомісяця збували до 2 500 доз канабісу

Організував незаконний бізнес 46-річний уманчанин, який взяв собі у спільники ще двох місцевих жителів. Зловмисники збували виключно канабіс. Їм загрожує позбавлення волі строком до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 9 лютого


Рятувальники ліквідували пожежу в гаражі з автомобілем

8 лютого близько 21:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Докучаєва в Умані, виникла пожежа в гаражі, всередині якого був автомобіль.


У Смілі обговорили, як зробити соціальної об’єкти доступнішими для людей з інвалідністю

8 лютого відбулося засідання комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.


У Черкасах вже традиційно влітку перепливатимуть Дніпро

Традиційний Міжнародний заплив через Дніпро (International Dnipro Swim Marathon) відбудеться в Черкасах і цього року. Старти на відкритій воді заплановані на суботу, 9 липня.