Сміла: відбій повітряної тривоги!

Увага! Відбій повітряної тривоги. Про це у відеозверненні повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко.


Жителів багатоповерхівок просять перевірити, чи немає на дахах міток

Звертайте увагу на підозрілі написи, наліпки на вулицях, об’єктах інфраструктури, деревах, автомобілях!


Звернення Смілянського міського голови (відео)


Нацполіція видаватиме зброю ветеранам органів внутрішніх справ

Такий наказ 24 лютого Голова Національної поліції України Ігор Клименко віддав керівникам Головних управлінь Нацполіції в областях.


Алкоголь – внутрішній ворог: поліцейські затримали чоловіка, який смертельно поранив товариша

Увечері 24 лютого поліцейські Христинівки отримали повідомлення про вбивство 31-річного жителя села Верхнячка Уманського району.


Черкащанина, якому дали іспитовий строк, впіймали на продажу наркотиків

За процесуального керівництва Черкаського відділу окружної прокуратури, під час розслідування кримінального провадження за незаконне придбання та збут наркотичного засобу, встановлено чоловіка, який продавав наркотики.


Жителів нашої області просять допомагати тим, хто приїздить із зон бойових дій

Україна переживає непрості часи. Просимо вас простягнути руку допомоги тим, хто переміщується з зон бойових дій до більш безпечних регіонів. Якщо ви можете прихистити співгромадян – залишайте заявку на сайті http://prykhystok.in.ua/, інформують у Черкаській ОДА.


Поліцейські виявили у черкащанина наркотики, зброю та боєприпаси

До поліцейських Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області надійшла інформація про те, що 38-річний черкащанин у своїй квартирі зберігає наркотичні речовини, зброю та боєприпаси.


Розробка та впровадження системи НАССР у Смілі

23 лютого на базі Смілянської школи №11 відбулось навчання педагогічних працівників, сестер медичних, кухарів шкіл та дитсадків на тему «Розробка та впровадження системи НАССР в навчальних та дошкільних навчальних закладах»


На виїздах з області розпочали активну роботу блокпости

По області на виїздах із міст уже активно починають працювати блокпости. Тому можливі затори. Про це повідомивн у своєму Телеграм-каналі очільник області Олександр Скічко.