Повномасштабний наступ весни: про погоду на Черкащині протягом тижня

Температурний режим У найближчий тиждень утримається на «високій ноті». Незважаючи на вторгнення атмосферних фронтів, навіть холодних, температура повітря в нічні години збережеться на слабко позитивних значеннях


Завдяки повідомленню на “гарячу лінію” рибінспектори виявили у каналі велику кількість сіток

17 лютого на телефон «гарячої лінії» надійшло звернення від небайдужого громадянина, який повідомив, що в районі Свидівоцької птахофабрики у Дахнівському дренажному каналі Черкаського району


Смілянська прокуратура звернулася до суду, щоб зберегти пам’ятку природи

Смілянська прокуратура скерувала позов до суду для забезпечення збереження державної пам’ятки. Корсунь-Шевченківським відділом Смілянської прокуратури до окружного адміністративного суду скеровано позов


Вночі поліцеські затримали чоловіка, який вдерся до офісу приватного підприємства

Розтрощивши вікно, молодик вдерся до приміщення, але злочинним намірам завадили поліцейські охорони. Після опівночі на пульт централізованого спостереження обласного Управління поліції охорони надійшов сигнал «тривога»


Медпрацівники на фальшуванні Covid-сертифікатів «заробили» майже 2,5 млн грн

Понад рік сімейні лікарі однієї із поліклінік регіону вносили щомісяця до електронної системи охорони здоров’я «eHealth» до 100 фейкових записів про вакцинацію громадян без проведення щеплення.


Нетверезий водій влаштував із поліцейськими гонки, а врешті врізався у бордюр

Учора, близько опівночі, патрульні отримали виклик про те, що водій авто Mercedes-Benz пошкодив насадження та поїхав смугою зустрічного руху на бульварі Шевченка у Черкасах.


В Україні почнуть використовувати ще одні ліки для амбулаторного лікування COVID-19

Препарат допущено до екстреного медичного застосування в Україні за результатами проведеної експертизи. Раніше #МОЗ підписав контракт із його виробником препарату — компанією Pfizer


Торік Черкащина торгувала із 136 країнами світу

За повідомленням Головного управління статистики у Черкаській області, у 2021р. експорт товарів становив 884,2 млн.дол. США, імпорт – 1053,6 млн.дол.


Податківці нагадують: хто і до якого часу має подати податкову декларацію

Податківці Черкащини нагадують, із 1 січня 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2021 року.


Поліцейські та містяни разом виявляють «закладчиків»

15 лютого у Золотоноші містяни звернули увагу на чоловіка, який перебував на території колишніх очисних споруд та щось розкладав. Його поведінка викликала певні підозри й жителі зателефонували на спеціальну лінію 102.