APTIV – лідер із виготовлення електрокабельної продукції. Інтерв’ю з директором компанії Флорiном Лезеу

У Черкасах запрацював перший завод міжнародної компанії APTIV – лідера з виготовлення електрокабельної продукції для автомобільної галузі. Ми вирішили зустрітися з директором заводу, паном Флоріном Лезеу, і поставити декілька запитань, які цікавлять багатьох наших читачів.


Про стан захворюваності на covid-19 у Смілі


На Черкащині затримали чоловіка за повторний збут наркотичних засобів

Поліцейські Кам’янки задокументували факт продажу наркотичних засобів 38-річним місцевим жителем. Чоловік за місцем проживання повторно збув два поліетиленові згортки з порошкоподібною речовиною зовні схожою на амфетамін.


У смілянській школі поліцейський провів зустріч із батьками

Останнім часом до правоохоронних органів стали надходити повідомлення про замінування закладів освіти, що призводить до зриву освітнього процесу та значних фінансових витрат, пов’язаних із виїздом відповідних служб


Підприємцю, який самовільно захопив 174 г землі, повідомили про підозру

Підприємцю повідомили про підозру у самовільному зайнятті 174 га сільськогосподарських земель (ч. 1 ст. 197-1 КК України).


Керманича зупинили за порушення правил руху, а виявили ще й підроблені документи

Днями на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах інспектори зупинили автомобіль Opel Vectra за порушення ПДР.


Черкащина отримала півтори тисячі курсів пігулок від коронавірусу

Черкаська область отримала півтори тисячі курсів “Молнупіравіру” – пігулок від коронавірусу. Про це під час брифінгу повідомила заступниця Черкаської облдержадміністрації Лариса Кошова


Про застосування реєстраторів розрахункових операцій (Відео)


У зерносушарці сталася пожежа (Відео)

9 лютого близько 17:00 в селі Острожани Жашківської територіальної громади, на території іноземного підприємства «Агро-Вільд Україна» виникла пожежа в металевій зерносушарці «Стела».


Якої погоди чекати на Смілянщині. Прогноз погоди на 11-15 лютого

ПРОГНОЗ ПОГОДИ на добу 11 лютого. Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º тепла, вдень 5-10º тепла.