Український Орфей Микола Вінграновський


Зберігайте спокій: із 17 до 19 листопада у Смілі лунатимуть тривожні сирени

До уваги жителів Сміли. Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету інформує, що 17-19 листопада у Смілі проводитимуть комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 15 листопада


У смілянській школі планують створити нову смугу перешкод для підготовки майбутніх захисників

У школі №7 вирішили втілити проєкт «Мрія вчителя «Захист України». Як повідомили на своїй Facebook-сторінці, ініціативна група на чолі з випускниками Романом Руденком (випуск 2002р.), Олександр Біловчук (випуск 2005р.) та інші


Понад 2,5 тисяч юних черкащан вже вакцинувалися проти COVID-19

Підлітки Черкащини віком від 12 до 17 років тепер можуть вакцинуватися проти ковід. Для цього їм необхідний дозвіл від батьків/опікунів та проведені всі необхідні рутинні щеплення.


COVID-19: більшість громадян проти обмеження права на роботу

Більшість опитаних громадян не підтримують рішення Міністерства охорони здоров’я щодо відсторонення від роботи працівників, які не мають щеплення проти COVID-19.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 15 листопада


До поліції області понад 160 заяв про домашнє насильство надійшло від дітей

З січня року до територіальних підрозділів управління Національної поліції в Черкаській області надійшло 5116 звернень з приводу вчинення домашнього насильства, з яких: 4553 – подано дорослими, 162 – дітьми.


На виїзді з Черкас на Смілу завершують запуск новго світлофорного об’єкту

Розпочалися пусконалагоджувальні роботи та монтування нового світлофорного об’єкту на виїзді з Черкас у напрямку Сміли на перехресті автодоріг державного значення.


З початку епідсезону в області вірусні інфекції підхопили вже майже 10 тисяч жителів

В області з початку епідсезону та за минулий тиждень на трип на ГРВІ захворіли 9699 жителів. Показник загальної захворюваностіна 79,7% вище епідемічного порогу по області.