Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 22 листопада


Погода цього тижня буде різною – від мокрого снігу до аномального тепла

За прогнозом, погода цього тижня на поточному тижні буде різною. Понеділок завершує теплий період. У вівторок та середу атмосферні фронти проявлять себе на Черкащині невелики дощами місцями з мокрим снігом


У Будинку рад вібулася нарада із керівниками медзакладів міста

Сьогодні у малій Будинку рад заступник міського голови Тетяна Карло провела щотижневу робочу нараду з керівниками медичних комунальних некомерційних підприємств міста.


“Велике будівництво”: заміна бордюрів і стовпів


У Миколаєві затримали черкащанина, який за замовленням підпалив авто

Поліцейські з’ясували, що чоловік спеціально приїхав у Миколаїв, щоб підпалити авто на замовлення. За це зловмисник мав отримати грошову винагороду, але одразу був затриманий правоохоронцями.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 22 листопада


З початку року Черкащина продала закордон зернових культур на понад 170 мільйонів доларів

Зернові культури займають вагому частку в товарній структурі експорту Черкаської області. За даними Державної митної служби України, у січні–вересні підприємства регіону експортували 754,7 тис.т зернових культур


З початку листопада поліцейський чат-бот «Стоп Наркотик» опрацював понад півсотні повідомлень

5 листопада у Черкаській області запрацював чат-бот «Стоп Наркотик». Чат-бот «StopDrugs0472» призначений для активного залучення громадян до протидії незаконному розповсюдженню наркотичних засобів.


У рибалки-порушника вилучили і карасів, і сітку

21 листопада Черкаський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення природоохоронного законодавства. Інцидент стався на р. Рось в районі смт Стеблів Звенигородського району.


Водій, який порушив правила дорожного руху, виявився у розшуку

Патрулюючи на вулиці Смілянській, інспектори зупинили автомобіль Opel за порушення правил дорожнього руху. 24-річний керманич, спілкуючись із поліцейськими, помітно нервував.