Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 17 листопада


Юних смілян вчать дорожні знаки та як не втрапити в ДТП

З 15 по 21 листопада в Україні провдять 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху. Він покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах


Перевіряють дотримання карантинних вимог у “червоній зоні” (відео)


З початку року Черкащина торгувала із 132 країнами світу

За повідомленням обласного управління статистики у січні–вересні експорт товарів із Черкащини становив 553 млн.дол. США, імпорт – 691,7 млн.дол. Порівняно з січнем–вереснем 2020р. експорт зменшився на 10,8%, імпорт – збільшився на 39%.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 17 листопада


Рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП

Сьогодні на вулиці Хрещатик у Черкасах сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля ВАЗ, який зіткнувся з будівлею.


З початку року місцеві бюджети області від ліцензування отримали 26,8 млн гривень

За повідомленням начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка, місцеві бюджети Черкаської області від ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями


Лісівники Черкащини отримали відзнаку за сприяння в реалізації міжнародної екоакції

Лісівники Черкащини в рамках акції «Створюємо ліси разом» на підтримку програми Президента «Зелена країна» та у співпраці з акцією «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу»


Обов’язкове проходження повного курсу вакцинації можуть запровадити і для «жовтої» зони

Міністерство охорони здоров’я має намір поширити вимогу щодо наявності повного курсу щеплення проти COVID-19 для «жовтої» зони епідемічної небезпеки.


Наркотики в іграшках та коробках з продуктами: на Черкащині затримано наркодилерку

Викрили незаконну діяльність 23-річної уманчанки оперативники Черкаського управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими поліції.