Дніпро в межах Черкаської області поповнилося ще тонною товстолоба

Триває осіннє поповнення Кременчуцького водосховища природним меліоратором. 19 листопада відбулося третє вселення водних біоресурсів до Кременчуцького водосховища в межах Черкаської області.


В одному із магазинів Сміли виявили незаконний продаж алкоголю

18 листопада дільничні офіцери поліції Черкаського районного управління поліції спільно із працівниками Управління стратегічних розслідувань та працівниками Державної фіскальної служби провели відпрацювання Сміли.


На виконкомі розглянули питання щодо тарифів на тепло та інвестиційної програми

У малій залі Будинку рад, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням Сергія Ананка.У засіданні взяли участь 7 членів виконкому. На порядок денний було винесено три питання.


Сміляни взяли участь у щорічних зустрічах мереж Європейського Союзу

Працівники смілянської дитячої бібліотеки взяли участь у Щорічних зустрічах мереж Європейського Союзу. Спочатку відбулася зустріч із Головою Представництва ЄС в Україні.


Чоловіка, який організував продаж амфетаміну, взяли під варту

Смілянська прокуратура проводить процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за фактом незаконного збуту психотропних речовин в селі Мліїв Черкаського району.


Поки одномісячне немовля плакало, нетвереза мати спала

19 листопада на спеціальну лінію «102» від 61-річної черкащанки надійшло повідомлення, про те, що її 30-річна донька неналежним чином доглядає за своєю новонародженою дитиною.