Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 3 листопада


У Держпраці розповіли, на що найчастіше скаржилися черкащани

Протягом III кварталу 2021 року до Управління Держпраці у Черкаській області надійшло 299 звернень громадян. Із загальної кількості звернень 5 надійшли від колективів.


Середня зарплата черкащан у вересні була майже 12 тисяч гривень

Середня зарплата штатного працівника підприємств, установ та організацій із кількістю працівників 10 і більше осіб у вересні становила 11892 грн, що майже у 2 рази вище рівня мінімальної зарплати (6000 грн).


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 3 листопада


Чоловіка, який розповсюджував димедрол та метадон, засудили до 6 років за ґратами

За підтримання публічного обвинувачення Черкаською окружною прокуратурою, вироком Соснівського районного суду м. Черкаси засуджено мешканця Черкас, який незаконно розповсюджував на території міста шляхом «закладок»


У смілянській метеостанції розповіли, яким був кінець жовтня і якою буде погода напочатку листопада

Ось і закінчився другий місяць осені. Він запам’ятався переважно сонячною, холодною погодою та нерівномірним розподілом опадів. Опадів випало 29 мм, що становить 66% місячної норми.


Черкаські спортсмени здобули нагороду всеукраїнського турніру зі стрільби

Всеукраїнський турнір «Київські вогні» зі стрільби з лука відбувся в Києві з 29 жовтня по 1 листопада. У змаганнях взяли участь спортсмени Чернівецької, Чернігівської, Черкаської


Порушник правил дорожного руху постане перед судом за пропозицію хабара дільничному офіцеру

Смілянська прокуратура передала до суму матеріали щодо жителя Корсунь-Шевченківського за підозрою у наданні хабара службовій особі.


Забула, де поклала: пенсіонерка викликала поліцію, бо в неї зникли гроші

Сьогодні черкащанка зателефонувала на спеціальну лінію 102 та заявила, що у неї в будинку зникли гроші. Пенсіонерка вважала, що їх вкрали, тому викликала поліцію.


У Смілі штрафують тих, хто спалює листя та бур’ян, а також вивозить сміття у невідведені місця

Третього листопада адміністративна комісія розглянула 2 протоколи про адміністративне правопорушення, складені управлінням житлово-комунального господарства.