Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 18 листопада


Європейські канікули смілянських гімназисти

Група гімназистів з учителями здійснила освітньо-культурний тур країнами Європи. Ознайомилися з історією, архітектурою та легендами столиці Угорщини Будапешта.


У Будинку рад відбулися засіданння трьох постійних комісій міської ради

У малому залі Будинку рад відбулися засіданння трьох постійних комісій міської ради: з питань житлово-комунального господарства; з питань земельних відносин, містобудування


Смілянська гімназія виграла стіл

Гімназія взяла участь у конкурсі проекту “Тенісний стіл – в кожну школу”. За умовами щомісяця до квітня 2022 року магазин “Тейбл Теніс” за участю Федерації настільного тенісу України відправляє мінімум 3 столи


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 18 листопада


На виїзді із Черкас на Смілу запрацював новий світлофор

18 листопада розпочав роботу у тестовому режимі новий світлофорний об’єкт. Про це повідомили у службі автомобільних доріг у Черкаській області.


Рятувальники деблокували водія, який автомобілем в’їхав у паркан

18 листопада близько 02:40 у селі Хацьки на вулиці Шевченка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ВАЗ, який зіткнувся з парканом.


Педагогів запрошують на курс про побудову прозорої школи

Освітян, батьків та представників громадськості запрошують долучитися до нового безоплатного онлайн-курсу «Прозора школа: як побудувати доброчесне середовище», інформує osvita.ua.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 18 листопада


Шахраю, який ошукав черкаського підприємця майже на мільйон гривень, загрожує до 12 тюрми

До поліції звернувся підприємець із заявою про шахрайство. Він розповів, що через Інтернет до нього звернувся громадянин й запропонував оперативне постачання паливно-мастильних матеріалів.